Gazete Oku > Sözcü Gazetesi Yazarları

Sözcü Gazetesi Yazarları

Ulusal gazeteler arasında yer alan Sözcü, diğerlerinden ayrılıyor. Genel olarak farklı ideolojiye sahip olan gazeteler arasında en geniş tiraja sahip olan bir yazılı basın kaynağı olarak da tabir ediliyor. Doğru ve tarafsız haberleri benimsemesinin yanı sıra aynı zamanda da daha farklı biçimlerde her bir konuyu ele almasıyla da dikkat çekiyor. Bu yüzden seven ya da nefret ederek uzak duran kitleler de Sözcü Gazetesi’ne karşı olarak bulunuyor. Sözcü yazarları da her zaman toplum tarafından tanınan uzman kalemler olarak öne çıkıyor. Köşe yazıları ve fikirleriyle toplumun belirli bir kısmının dikkate aldığı bir pozisyonda da bulunuyor.

Sözcü Gazetesi Yazarları Kimlerdir?


Sözcü Gazetesi içerisinde pek çok uzman kişi yer alıyor. Bu kişiler gündeme damga vuran haberleri ele alarak, başarılı bir şekilde işliyor. Sözcü yazarları arasında Emin Çölaşan, Uğur Dündar, Rahmi Turan, Yılmaz Özdil, Necati Doğru, Saygı Öztürk, Soner Yalçın, Deniz Zeyrek, Ege Cansen, çiğdem Toker ve Murat Muratoğlu gibi isimler yer alıyor. Toplumun sıkıntılarını ele alan ve ülke gündemine dair yazılar kaleme alan bu kişiler fazlasıyla kişi tarafından takip ediliyor. Yazarların gün aşırı yazdıkları köşe yazıları en az haberler kadar dikkat çekiyor. Bu yazarların tamamen halkın yanında olduğu görülmekte ve tarafsız gözlerle meseleleri ele aldıkları da ifade edilmektedir.

Sözcü Gazetesi Köşe Yazıları


Sözcü Gazetesi içerisinde var olan köşe yazarları genel olarak belirli bir kitleye hitap etmektedir. Bu yazarların belirli bir kitleye hitap ettiği de rahatlıkla söylenebilmektedir. Her bir yazıyı kaleme aldıklarında nesnel bir tavır takınarak, geniş çerçevede olayları işlemektedirler. Sözcü yazarları her zaman bu tutumlarını sergileyerek, gazetenin hedef kitlesine başarılı bir biçimde hitap etmektedirler. Aynı zamanda da farklı konuları diğer gazetelerden farklı bir biçimde de öne çıkacaktır. Sözcü yazarları bu konuda okurlarına hitap etmeyi sürdürerek, genel itibarıyla memnun kalacakları bir ortam yaratacaklardır. Bu gazetenin temel olarak aldığı konu objektiflik ve doğru habercilik olmasından ötürü her bir yazarın aynı tutumu sergilemesi de olası olacaktır.

Sözcü Gazetesi Köşe Yazarları


Sözcü Gazetesi içerisinde bulunan tüm yazarlar aynı tip düşüncelere sahip olarak yazılarını kaleme almaktadırlar. Sözcü yazarları kaleme aldıkları bu yazıları gazetenin internet sitesi üzerinden de yayınlamaktadırlar. Sadece yazılı basın kaynağı olmakla sınırlı kalmayan bu gazetenin yazılarına da her an ulaşabilmek söz konusudur. Sözcü Gazetesi’nin resmi web sitesi içerisinde tüm yazarlara dair köşe yazılarını aktif bir biçimde takip edebilmek de mümkündür. Buna bağlı olarak da okurların her an elinin altında olacak olan bu yazıları takip edebilmeleri bir hayli kolay hale gelecektir. Bu şartları sunan Sözcü Gazetesi, en çok okunan ulusal gazeteler arasında kalmaya da devam eder halde olacaktır. 

Tüm Gazeteler


Gazete Haberleri

Reyting Sonuçları
13 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 13 Mart 2022 Pazar Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
12 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 12 Mart 2022 Cumartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
11 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 11 Mart 2022 Cuma Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
10 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 10 Mart 2022 Perşembe Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
9 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 9 Mart 2022 Çarşamba Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
8 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 8 Mart 2022 Salı Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
7 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 7 Mart 2022 Pazartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
6 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 6 Mart 2022 Pazar Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
5 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 5 Mart 2022 Cumartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?