Gazete Oku > Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi bombası

Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi bombası

Ligde Beşiktaş'ın Galatasaray'a yenilmesiyle şampiyonluk umutlarını artıran Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmaları sürüyor. Fenerbahçe 3 yıldız isimle anlaşma sağladı. İşte Fenerbahçe'deki son dakika transfer gelişmelerinin tüm ayrıntıları...

İŞTE 2022 MODEL FENERBAHÇE
 
Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kazandı. Şampiyonlar Ligi'ne bomba gibi hazırlanıyor. Başkan Ali Koç ve kurmayları yeni sezonda kupalara ambargo koyacak kadronun hazırlığı içinde. Sarı Lacivertliler 3 yıldız oyuncuyla anlaşma sağlarken Emre Belözoğlu konusunda da son karar verildi. İşte detaylar...
 
ŞAMPİYONLUK UMUTLARI ARTTI
 
Spor Toto Süper Lig'de son 2 haftaya girilirken Fenerbahçe'nin şampiyonluk umutları iyiden iyiye artmış durumda. Lider Beşiktaş'ın Galatasaray deplasmanında 3 puan bırakması ve Fenerbahçe'nin Ankaragücü deplasmanında son dakika golüyle kazanması sonrası Sarı Lacivertlilerde moraller üst seviyede.
 
HEDEF MUTLAK GALİBİYET
 
Süper Lig'in 41. haftasında yarın Kadıköy'de Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak Fenerbahçe'de hedef mutlak 3 puan. Sarı Lacivertliler ligin son haftasına şampiyonluk umutlarını taşımak için rakibini mutlak yenmek zorunda.
 
BELÖZOĞLU'NDAN UYARI
 
Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu da oyuncularını maç maç hazırlarken Demir Grup Sivasspor maçının önemini vurguladı. Belözoğlu, oyuncularından Sivasspor maçına odaklanmaları ve rakiplerini düşünmemelerini belirtti.
 
TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI
 
Şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşan Fenerbahçe'de gelecek sezonun yapılanması da belli oldu. 3 yıldız isimle transfer dönemine hızlı giriş yapacak olan Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İşte detaylar...
 
PAZARLIKLAR BAŞLADI
 
Fenerbahçe'de öncelikli hedef Edin Visca transferi. Trabzonspor'un da transferi için uğraş verdiği Boşnak yıldız için Fenerbahçe de resmen devreye girdi. Sarı Lacivertliler, Edin Visca konusunda pazarlıklara başladı.
 
İŞTE FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ
 
Başakşehir formasını giyen ve 2025 yılına kadar sözleşmesi devam eden Edin Visca için 2 futbolcu+para teklifi yapıldı. Edin Visca, Fenerbahçe’ye transfer olmak istediğini yönetime bildirirken görüşmeler sürüyor.
 
GIROUD DA TAMAM!
 
Chelsea formasını giyen, sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Olivier Giroud ile temasa geçildi ve büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Giroud uzun süre Arsenal’de Mesut Özil ile aynı takımda oynamıştı. Oyuncunun Fransa Milli takımı ile Dünya Şampiyonluğu bulunuyor.
 
MESUT ÖZİL İKNA ETTİ
 
Olivier Giroud'un transferinde Mesut Özil'in de büyük rol oynadığı belirtilirken Fransız golcünün lig bitimi sonrası resmi imzayı atmak üzere İstanbul'a geleceği ifade edildi. Fenerbahçe'de transferler bununla sınırlı değil...
 
DORUKHAN TOKÖZ İLE ANLAŞMA TAMAM
 
Emre Belözoğlu'nun transfer listesinde bulunan Edin Visca, Dorukhan Toköz, Vedat Muriç ve Olivier Giroud ile temasa geçildi. Dorukhan Toköz ile her konuda anlaşma sağlandı.
 
BEŞİKTAŞ SONUÇ ALAMADI
 
Beşiktaş'ın sözleşme yenileme görüşmelerinden sonuç alamadığı Dorukhan Toköz'ün sözleşmesi bu sezon sonunda resmen sona eriyor. Fenerbahçe, Dorukhan Toköz için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.
 
VEDAT GERİ DÖNEBİLİR
 
Lazio’ya bu sezon başında satılan Vedat Muriç de Fenerbahçe’nin transfer listesinde. Oyuncu, 1 seneliğine kiralık olarak eski takımına geri dönecek.
 
(Kaynak/Ajansspor)
 
 

Tüm Spor Gazeteleri


Gazete Haberleri

Reyting Sonuçları
13 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 13 Mart 2022 Pazar Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
12 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 12 Mart 2022 Cumartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
11 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 11 Mart 2022 Cuma Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
10 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 10 Mart 2022 Perşembe Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
9 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 9 Mart 2022 Çarşamba Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
8 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 8 Mart 2022 Salı Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
7 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 7 Mart 2022 Pazartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
6 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 6 Mart 2022 Pazar Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
5 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 5 Mart 2022 Cumartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?