Zeki Uzundurukan, Mesut Özil'in Kevin-Prince Boateng'e Telefon Açtığını Söyledi

Spor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk parolasıyla ilerleyen Fenerbahçe'de hedef son haftaya kadar zirvenin içinde kalmak.


Teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayıran sarı lacivertlilerde bunun etkisinin nasıl olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.
 
Bulut'un ardından göreve teknik sorumlu olarak gelen Emre Belözoğlu'nun milli arada futbolcularıyla yakından ilgilendiği öğrenildi. Belözoğlu, son olarak teknik ekibine daha önce birçok Avrupa takımında görev almış Erdinç Sözer'i dahil etti. Fenerbahçe son olarak sahasında Denizlispor'u 1-0 mağlup etti.
 
Her hafta alınan sürpriz sonuçları futbolculara hatırlatan Belözoğlu sezon sonunda mutlak şampiyonluk hedefliyor. Tüm bu gelişmeler devam ederken sarı lacivertlilerde yaz transfer dönemi çalışmaları da son sürat devam ediyor. Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen bomba ismi duyurdu.
 
"Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 30 Haziran 2021'de Monza ile sözleşmesi bitecek olan Kevin Prince Boateng'i gündemine aldı. Boateng, 10 numara ve santrfor mevkilerinde oynuyor.
 
Mesut Özil'in varlığı Fenerbahçe'yi Almanya'da popüler kıldı. Mesut Özil, Boateng'e telefon açıyor, 'Fenerbahçe'de oynamak ister misin? Kapımız sana açık, seni çok seviyorum ve Fenerbahçe'ye istiyorum' diye soruyor."
 
6 Mart 1987 tarihinde Berlin'de dünyaya gelen Kevin-Prince Boateng, altyapı kariyerinde Reinickendorfer Füchse ve Hertha Berlin'de top koşturdu.
 
Profesyonel futbol kariyerine Hertha Berlin'de start veren deneyimli oyuncu daha sonra Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, FC Portsmouth, Genoa, Milan, Schalke 04, Las Palmas, Eintracht Frankfurt, Sassuolo, Barcelona, Fiorentina ve Beşiktaş'ta da forma giydi.
 

Spor gazetelerini okumak için tıklayın.

YENİ HABERLER

Ana Sayfa