Gazete Oku > Ünlü şarkıcıdan şoke eden açıklamalar: Kızım İzmir'de şort giyebilir, Mardin'de giydirmem

Ünlü şarkıcıdan şoke eden açıklamalar: Kızım İzmir'de şort giyebilir, Mardin'de giydirmem

Sanatçı Coşkun Sabah, katıldığı programda kızı Roza ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz aylarda kızının Instagram'daki bikinili fotoğraflarını sildirdiğine dair haberlerle gündeme gelen Sabah, yine çok konuşulacak ifadeler kullandı. Ünlü şarkıcı, "Kızım İzmir'de şort giyebilir ama Mardin'de giydirmem" dedi. Sabah ayrıca, Bülent Ersoy'un kendisini kıskandığını belirterek, kumpasa uğradığını ve yaşananlardan sonra kariyerinin değiştiğini söyledi

Usta müzisyen Coşkun Sabah, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Sabah, müzik kariyeri, özel hayatı ve kızı Roza ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
"BÜLENT ERSOY BENİ KISKANDI"
 
Sabah, Bülent Ersoy’un ekibinde ud çalarken 'tenzili rütbeye' (mertebe düşürülmesi) uğradığını söyledi. Çok alkış aldığı için Bülent Ersoy'un kendisini kıskandığını ifade eden Sabah, "Gar Gazinosu'nda çıkıyorduk, 'özel saz' olarak bazen beni de götürüyordu. Saz ekibinde koltuk, kıdeme göre sıralanır. Bir gün geldim, koltuğum başka yerde duruyor. Aldım udumu çıktım. Bu işte bir kumpas vardı." dedi.
 
Bu olaydan hayatının değiştiğini belirten şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Ben artık ud çalmayacağım, kendi şarkılarımı okuyup meşhur olacağım" dedim. Muzaffer Özpınar bana haber uçurdu. 'Bu olay Bülent Ersoy’un ricasıydı' diye."
 
"KAN ÖRNEKLERİM YURT DIŞINA GİDİYOR"
 
69 yaşındaki sanatçı, 30 yıldır anti-aging programı uyguladığını da açıkladı. Sabah, "İki senede bir kan örneklerim yurtdışına gider. Aminoasitler, vitaminler, mineraller eksikse yerine konur. Yaşlanma geciktirici takviyeler alınır. Dinç ve genç kalmak istiyorum. Uykuma ve beslenmeme de dikkat ederim." şeklinde konuştu.
 
"KIZIMA URFA'DA VE MARDİN'DE ŞORT GİYDİRMEM"
 
Bir süre önce "Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım. Kızımın bikinili fotoğraf paylaşmasına müsaade etmem" dediği iddiasıyla gündeme gelen Coşkun Sabah, “Tutucu bir baba mısınız?” sorusuna şu yanıtı verdi: "Batı’ya göre modern babayım. Kordon’da gezerken mini şortla dolaştırırım. Ama o mini şortu Mardin’de, Urfa’da giydirmem."
 
"ÖYLE BİR SÖYLEMİM OLMADI"
 
Coşkun Sabah'ın, kızının sosyal medyada paylaştığı bikinili fotoğraflar üzerine söylediği iddia edilen, "Ben bir kez Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstüne düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı bunun üstüne düşer. İnsanlar gelenek görenekleriyle yaşarlar. Olur mu öyle şey? Bize ters" ifadeleri tartışma yaratmıştı.
 
Sabah, verdiği röportajda bu sözleri söylemediği belirterek, "Beni İzmir, Aydın ve Manisalılar ile kapıştırmak için uğraşmayın. 'Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım' diye de bir söylemim olmadı" demişti.
 
"1 MİLYON DOLAR VERECEĞİM"
 
Sabah ayrıca, "Ses kayıtları çıkarsa 1 milyon dolar vereceğim" açıklamasını da yapmıştı.
 
Sanatçı, "Bu konu artık yargıdadır, iki defa dava açıldı. Biri savcılığa suç duyurusu biri de maddi-manevi tazminat. Böyle bir başlık olmaz, benim açıklamalarımın hiçbirinde yok o ifade. Kullanılan başlık için de o gazeteyi şiddetle kınıyorum, Coşkun Sabah'a bu yapılmaz". demişti.
 
"GEÇİNEMİYORUM" İDDİASI
 
Sanatçı Coşkun Sabah’ın pandemi döneminde “Geçinemiyorum” dediği iddiası da uzun süre gündemde yer almıştı. Sabah, “Ben hazıra dağ dayanmaz dedim” ifadelerini kullanırken, kızını yurt dışında okutmak için çok para ödediğini söylemişti.
 
Coşkun Sabah'ın Ceyda Okay ile evliliğinden olan Roza Sabah, 1999 yılının Nisan ayında dünyaya geldi. Roza Sabah, Coşkun Sabah'ın annesinin adını taşıyor.
 
Tüm Magazin siteleri


Gazete Haberleri

Reyting Sonuçları
13 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 13 Mart 2022 Pazar Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
12 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 12 Mart 2022 Cumartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
11 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 11 Mart 2022 Cuma Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
10 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 10 Mart 2022 Perşembe Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
9 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 9 Mart 2022 Çarşamba Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
8 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 8 Mart 2022 Salı Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
7 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 7 Mart 2022 Pazartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
6 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 6 Mart 2022 Pazar Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
5 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 5 Mart 2022 Cumartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?