Gazete Oku > İki elti Yufkacı Muhammer'e kaçmıştı! Esra Erol'daki olayda flaş gelişme

İki elti Yufkacı Muhammer'e kaçmıştı! Esra Erol'daki olayda flaş gelişme

Gelen bir son dakika haberine göre; Esra Erol'a geçtiğimiz aylarda katılan Mehmet Duman herkesi şoke etti. İsimleri Hamide Duran olan iki elti kocalarını terk edip, Muammer Ay isimli yufkacıya kaçtı. Olayın ardından küçük elti evine dönmüş büyük elti ise yufkacı Muammer’in yanında kalmıştı. Türkiye’yi şoke eden olayda bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Milyonlardan tepki gören Muammer Ay ise yakın bir tarihte yasak aşkı Hamide ile olan pozlarını sosyal medyada paylaşıp nispet yaptı…
 
Yufkacı Muammer olarak tanıdı! Hamide ile aşk pozları...
 
Esra Erol'un programında ilginç bir olay yaşandı. İsimleri Hamide Duran olan iki elti, kocalarını terk edip, Muammer Ay isimli bir kişiye kaçtı. Olay kadınlardan birinin kocasının canlı yayına çıkıp yardım istemesiyle ortaya çıktı.
 
Eşinin başka bir adama kaçtığını söyleyen Duman, "Eşimin telefonunda Muammer Ay'ın resmini gördüm. Niye kayıtlı bu adam diye sorunca borcu olduğunu o yüzden görüştüklerini ifade etti. Eşim o gün aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile birlikte 'pazara gidiyoruz' diyerek evden çıktı bir daha da geri dönmedi.
 
Eşim ve yengem daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'a kaçtılar. Kardeşim Ercan ile birlikte polise başvurduk. Antalya'ya gittiklerini duydum. Ortaya çıkmalarını istiyorum. İki aile perişan oldu" ifadelerini kullandı.
 
Aylar önce yaşanan ilginç olay, tüm Türkiye'yi ekrana bağlamıştı. Milyonlardan tepki gören Muammer Ay ise yakın bir tarihte yasak aşkı Hamide ile olan pozlarını sosyal medyada paylaşıp nispet yaptı.
 
Hamide Duman ise "Maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı. Beni bu işe sokarak Muammer Ay'la ilişki yaşama sebebim eşimdir" cevabını yolladı.
 
AŞK FOTOĞRAFLARI

 
Bu akılalmaz olay o dönem Türkiye'yi ekran başına topladı. Bir süre sonra küçük elti büyük eltisini bırakıp İstanbul'a dönüş yaptı. Canlı yayında her şeyi anlattı. Aylar sonra ise büyük elti Hamide'nin yufkacı Muammer'le fotoğrafları ortaya çıktı.
 
O dönem Hamide Duman ise kocasına ve çocuklarına geri dönmeyeceğini yufkacı Muammer Ay'a aşık olduğunu ve çok mutlu olduklarını açıkladı.
 
Duydukları karşısında şoke olan Mehmet Duman ise eşinden boşanmak için düğmeye bastı. Hamide Duman ise yufkacı aşkıyla Antalya'da birlikte yaşamaya başladı.
 

Daha önceki yayınlarda, "Hamide ile birbirimizi seviyoruz" diyen Muammer Ay ise geçtiğimiz ay Facebook hesabından aşk dolu paylaşımlara imza attı.
 
Bir dönem Türkiye'nin tepki gösterdiği çifte, yakın çevrelerinden beğeni yağarken "mutluluk dilerim, Hayırlı olsun" yorumları dikkat çekti...
 
Tüm Gazeteler


Gazete Haberleri

Reyting Sonuçları
13 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 13 Mart 2022 Pazar Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
12 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 12 Mart 2022 Cumartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
11 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 11 Mart 2022 Cuma Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
10 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 10 Mart 2022 Perşembe Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
9 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 9 Mart 2022 Çarşamba Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
8 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 8 Mart 2022 Salı Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
7 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 7 Mart 2022 Pazartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
6 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 6 Mart 2022 Pazar Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
5 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 5 Mart 2022 Cumartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?