Gazete Oku > Emre Belözoğlu'ndan Erol Bulut'a gönderme!

Emre Belözoğlu'ndan Erol Bulut'a gönderme!

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, 3-1 kazandıkları Gaziantep maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, "Büyük takım böyle oynar, topu vermez." derken Fenerbahçe'nin başındayken oynattığı oyunla eleştirilerin odak noktasında yer alan Erol Bulut'a da adeta bir göndermede bulundu.

Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep'i 3-1 yenen Fenerbahçe'nin Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, oyuncularının isteğinden ve arzusundan memnun olduğunu ama yaptıkları hatalara çalışmaları gerektiğini söyledi.
 
Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Belözoğlu, sözlerine ramazan ayını kutlayarak başladı.
 
Maça iyi başladıklarını belirten Belözoğlu, "Bir türlü golü atamadık ama başlangıçtan memnunum. 2. yarıya da baskıyla başladık ve golü bulduk. Topa sahip olmamız gereken dönemde rakip beraberliği yakaladı. 2-1 ile 3-1 arasındaki süreçte rakip daha fazla topa sahip oldu ve pozisyonlara girdi. Kim topa sahipse o üstündü. Genel anlamda oyundan memnunum ama düzeltmemiz gereken tarafları var." ifadelerini kullandı.
 
Güçlü bir oyun oynamak istediklerini vurgulayan Belözoğlu, şöyle devam etti:
 
Bu oyun kolay değil, pratik lazım. Bu güçlü oyunda Gustavo'ya da çok ihtiyacımız var. Bizim için çok değerli bir oyuncu. Her oyuncumuzun değerini bilip sezon sonuna kadar bunu yayacağız. Ayağı temiz oyuncuları tercih ettik, top bizde kalsın istedim. Rakibin kenar oyuncuları orta sahaya yatkın oyunculardı. Bekleri bulmamız için oyunu doğru yaymamız gerekiyordu. Bunu iyi yaptığımızda ortaya herkesin memnun olduğu oyun çıktı. Her maçın ayrı bir senaryosu var. Önümüzdeki süreçte çalışmaya devam edeceğiz. Ciddi pratik isteyen güçlü bir oyun. Elimizden geldiğince bunu oynatmaya çalışacağım.
Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en büyük camiası olduğunu aktaran Belözoğlu, "Fenerbahçe'nin kendi dinamikleri var. Eski şampiyonluklarına bakarsak hep topa hakim olan bir oyun vardı. Benim yerimde kim olsa bu oyunu oynatmak ister. Her maçın ayrı senaryosu olduğunu düşünüyorum. Büyük fotoğrafta Fenerbahçe'ye sezon genelinde bu oyunu oynatmaya çalışacağım. Fenerbahçe bulunduğu her kulvarda sonuna kadar kupayı zorlar. 7 maçımızı da kazanmaya oynayacağız. Sonrasını göreceğiz. Fenerbahçe'de ümitler bitmez." diye konuştu.
 
Futbol konusunda önemli bir tecrübeye sahip olduğunu dile getiren Belözoğlu, şunları kaydetti:
 
Bulunduğum konum itibarıyla daha deneyimlemem gereken bir konumdan söyleyebileceğim, bugün biz 10 kişi kaldığımız pozisyonda ilk önce bizim değişiklik hakkını kullanmamız gerekiyordu. Onun dışında hakemlere çok fazla yüklenmememiz gerektiğini düşünüyorum. İşleri kolay değil. Hakemleri konuşarak oyundan uzaklaşma taraftarı değilim. Fenerbahçe formasını 1 dakika giymek bile çok önemlidir. Bunu oyuncularıma anlatmaya çalışıyorum. Onlara verdiğim sürenin kıymetini hissetmeleri yönünde telkinde bulunuyorum. Futbolu bırakalı 1 sene oldu, onlara bu duyguyu hissettirmek istiyorum. Futbolculuk çok güzel bir meslek. Anın kıymetini bilmeleri gerekiyor.
Emre Belözoğlu, Enner Valencia ve Gökhan Gönül'ün ağrılarının bulunduğunu, durumlarının çekilecek MR'dan sonra belli olacağını belirtti.
 
MAÇ SONRASI SÖZLERİ: "RİSK ALMAMAK, EN BÜYÜK RİSK"
 
Basın toplantısı öncesi ise Belözoğlu, "Oyuncularıma teşekkür ederim. Kadıköy'de kazanmak güzel. Burada kazanmanın keyfini birçok kez yaşadım, teknik adam olarak Allah ikinci kez nasip diyor. Kazandığımız için mutluyuz. İlk başlangıcımız Fenerbahçe genlerine çok uygun. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Risk almamak, en büyük risktir. İnandığım değerlerin arkasından devam edeceğim. İlk yarı skoru bulmamız lazımdı. Yine bitirişte sıkıntı vardı. 1-0'dan sonraki oyun istemediğim, arzu etmediğim oyun. Oyunu sonlandırmanın yanı sıra oyunu dinlendirmeyi de arkadaşlarla konuşacağız." dedi.
 
"BÜYÜK TAKIM BÖYLE OYNAR"
 
Büyük bir takımın oynaması gerektiği gibi oynadıklarını vurgulayan genç teknik adam, "Her maçın ayrı senaryosu var. Topu tutan ve bekleri çıkaran bir oyun oynamaya çalıştık. Büyük takım böyle oynar, topu vermez." ifadelerini kullandı.
 
 
BEŞİKTAŞ MAÇI HATIRLATMASI
 
Beşiktaş'ın Erzurumspor galibiyetini değerlendiren Emre Belözoğlu, "Kazandığımız için mutluyuz. Topu içeri attığımız için mutluyuz. Dün rakibimizin (Beşiktaş) 45-70 arasında ilk şutu gol oldu. Bazen top girmiyor, bazen top istedi mi giriyor." şeklinde konuştu.
 
 
Mehmet Büyükekşi: Hakem bütün takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı
 
"FENERBBAHÇE GENLERİNE UYGUN..."
 
Görev yaptığı sürece kazanmak istediğini de ekleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Çok kısa süre oldu. 10 günde 3 resmi maça çıktım. Kaybetmediğim için mutluyum. Fenerbahçe'de her teknik adam kazanmak için oynar. Benim de amacım bu. Emre Hoca'nın oyunu değil, Fenerbahçe genlerine uygun bir oyun istiyorum. Büyük takım daha iyi reaksiyon vermeli. Çok doğru işer yapmalı. Bunu yapınca, neler olabiliyor gördük." dedi.
 
 

Tüm Spor Gazeteleri


Gazete Haberleri

Reyting Sonuçları
13 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 13 Mart 2022 Pazar Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
12 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 12 Mart 2022 Cumartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
11 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 11 Mart 2022 Cuma Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
10 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 10 Mart 2022 Perşembe Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
9 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 9 Mart 2022 Çarşamba Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
8 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 8 Mart 2022 Salı Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
7 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 7 Mart 2022 Pazartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
6 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 6 Mart 2022 Pazar Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
5 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 5 Mart 2022 Cumartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?