Gazete Oku > 62 Yaşında Adam 11 Yaşındaki Kız İle Neden Evlendi?

62 Yaşında Adam 11 Yaşındaki Kız İle Neden Evlendi?

Nedeni sizi oldukça üzecek ve sonucunda belki de ağlatacak. Zamanla yarıştığımız bu günler herkes için aynı olmayabilir. Bazıları için oldukça kötü bir kader bulunmaktayken bazıları ise daha farklı bir hayat yaşar. Kimi insanlar hayatın zorluklarını çok

Nedeni sizi oldukça üzecek ve sonucunda belki de ağlatacak. Zamanla yarıştığımız bu günler herkes için aynı olmayabilir. Bazıları için oldukça kötü bir kader bulunmaktayken bazıları ise daha farklı bir hayat yaşar. Kimi insanlar hayatın zorluklarını çok erken yaşta tadar ve tecrübe edinir.
 
Her sene yüz binlerce insan çözümü bulunmayan rahatsızlıklardan dolayı vefat etmektedir. Bu hastalıkların yaşama katmış olduğu zorlukları ve sıkıntıları anlatmak mümkün değildir. Bu hikayelere benzer bir konuda yakın zamanda gerçekleşti ve neden olduğu tam olarak anlaşılmayan bir konu kafalarda ciddi derece soru işareti oluşturdu. 62 yaşında adam 11 yaşındaki kız ile neden evlendi?
 
Bu Evlilik Neden Oldu
 
ABD'de yaşamakta olan kanser hastası bir adam hastalığının son noktaya ulaşması ile birlikte, ölmeden kendi kızını gelinlikle görebilmek adına mizansen bir düğün yaptı.
 
ABD'de hastalığı son noktasına gelmiş olan pankreas kanseri olduğu bilinmekte olan Jim Zetz, 11 yaşında olan kendi kızı Josie için hazırlamış olduğu mizansen düğüne giderek, belki de hayatının son zamanlarında çocuğunun evliliğine şahit olmuş oldu.
 
Lindsay Villatoro adlı fotoğrafçı tarafından organize edilmiş olan düğünde; 62 yaşında bulunan Zetz'in giymiş olduğu takım elbisesi kızının beyaz gelinliği ve diğer tüm masraflar Villatoro'nun toplamış bulunduğu bağışlardan karşılandı.
 
Jim Zetz 54 yaşında bulunan eşi Grace, Californialı aileyi oldukça fazla yakından tanımakta olan Villatoro'nun tasarlamış olduğu mizansen düğün "güzel bir sürpriz" şeklinde tanımladı.
 
Hastalığı 4. aşamasında bulunan Jim Zetz, duygularını bu noktada ifade etmekte zorlanmasından dolayı ancak bu düğünü "dünyalara değişmeyeceğini" belirtti. Baba Zetz, ise konu ile alakalı olarak "Kızım belki de 20 sene içerisinde gerçekten dünya evine girecek ve bugünkü gibi mutlu aynı şekilde mutlu olacak" dedi.
 
Tüm Gazeteler


Gazete Haberleri

Reyting Sonuçları
13 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 13 Mart 2022 Pazar Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
12 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 12 Mart 2022 Cumartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
11 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 11 Mart 2022 Cuma Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
10 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 10 Mart 2022 Perşembe Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
9 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 9 Mart 2022 Çarşamba Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
8 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 8 Mart 2022 Salı Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
7 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 7 Mart 2022 Pazartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
6 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 6 Mart 2022 Pazar Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?
5 Mart 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi - 5 Mart 2022 Cumartesi Evde Bakım Aylığı Parası Yattı Mı?